0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Algemene voorwaarden

Verzending

Wij verzenden gratis door Nederland bij een bestelling van 50,- of meer. Daaronder berekenen wij 4,95 verzendkosten!
Buiten Nederland gelden andere tarieven en is rembours niet mogelijk.
Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens onze openingstijden of een ander tijdstip op afspraak. Zie onze contact paginavoor het afhaal adres.
Bestellingen uit voorraad, geplaatst voor 17:00 uur worden nog dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen uit voorraad, geplaatst in het weekend en op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verzonden.
Op www.tracktrace.nl kunt u uw pakket volgen door het invullen van de door ons op uw factuur geleverde code.

Retour & Geld terug garantie
Voor retour zending neemt u per e-mail contact op. Vermeld duidelijk uw debiteurnummer, factuurnummer en de reden van retour.
Indien overeengekomen en het product onbeschadigd en in orginele verpakking wordt verpakt, is het mogelijk om ook na de standaard 7 dagen retour periode het product alsnog terug te sturen. Let wel op dat hier een zgn. restocking fee van 20% in mindering wordt gebracht op het aanschaf bedrag. Aanvragen na 30 dagen worden niet in behandeling genomen.
Het onbeschadigde product kan in orginele verpakking terug gestuurd worden naar:

Postbus 75
8320AB  Urk

Voor defecte producten binnen de standaard garantie termijn van 1 jaar kan een RMA aangevraagd worden. Omschrijf zo goed mogelijk het probleem en vermeld uw debiteurnummer en factuurnummer. U stuurt het product naar bovenstaand adres. Het product wordt dan door de fabrikant gerepareerd of omgeruild.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen kunnen afwijken.